Päivitä deittailutaitosi 

Oletko chattäillyt Tinderissä tuntikausia turhin tuloksin? 

​Onko useasti käynyt niin, että olet halunnut mennä juttelemaan viehättävälle naiselle, mutta syystä tai toisesta tilanne on kuitenkin luiskahtanut käsistäsi? 

Ohita kaikki tämä turhautuminen 

& liity täältä Mikko Kempen Miesten Facebook valmennusryhmään... 

Tiesitkö, että olen kulkenut polkua maailmalla naisten kanssa jo pidemmän aikaa ja piirtänyt sinulle valmiiksi deittailutaidoista karttaa... Liity miesten valmennusryhmäämme, seuraa valmiiksi piirtämiäni oikoteitä, ohita kaikki itseluottamuksen puute ja tee treffailusta kertaheitolla helpompaa ja hauskempaa niin itsellesi kuin kumppaneillesi...

Mitä ryhmä sisältää: 

  • Pääsyn suljettuun Facebook-ryhmän (Ekslusiivinen miestenryhmä, missä voimme puhua suoraan ja rehellisesti deittailusta ja ihmissuhteista yhdessä muiden miesten kanssa)
  • Mahdollisuuden kysyä ryhmässä kysymyksiä suoraan Mikolta (Vastaan ja kommentoin tässä ryhmässä kaikkien jäsenten kysymyksiin)
  • Mahdollisuuden henkilökohtaisiin kysymyksiin* (Tietyissä rajoissa pyrin vastaamaan myös jokaisen ryhmän jäsenen henkilökohtaisiin kysymyksiin) 
  • Säännölliset LIVE-lähetykset (Pääset päivittämään deittailutaitojasi ja keskustelemaan muiden miesten kanssa)
  • Pääsyn uuteen Päivitä Deittailutaitosi -materiaaliin (Kaikki uusi Päivitä Deittailutaitosi -materiaali tulee ensin julki tähän ryhmään) 
  • Pääsyn uuteen Päivitä Deittailutaitosi -videomateriaalin (Kaikki uusi Päivitä Deittailutaitosi -videomateriaali tulee maksutta ensin nähtäville kaikille tämän ryhmän jäsenille) 
  • Pääsyn kommunikoimaan muiden ryhmäläisten kanssa (Tulet oppimaan yhdessä muiden huikeiden miesten kanssa) 
  • Kutsuja ekslusiivisiin tapahtumiin (Haluatko mukaan ekslusiivisiin miesten retriitteihin ja muihin tapahtumiin?)
  • Erikoistarjouksia vain ryhmän jäsenille (Kaikki erikoistarjoukset tulevat ensin tämän ryhmän jäsenille) 

TULE MUKAAN TÄÄLTÄ!

Miesten ryhmän hinta vain 99€ 

Normaali hinta 129e 

Huom. Ryhmän hinta tulee myöhemmin kuukausimaksulliseksi. Nyt sinulla on mahdollisuus hypätä mukaan pelkästään tällä yhden kerran 99e maksulla. Tämä maksu kattaa ns. "unlimited access" ryhmään. Vaikka ryhmä tulisi myöhemmin kuukausimaksulliseksi sinullla tulee olemaan ns. "lifetime access" ryhmään ilman mitään lisämaksuja koskaan. 

LIVE Lähetyksien keskustelua & palautetta: 

Nähdään miesten ryhmässä!