Mikko on ihanasti auttanut minua ymmärtämään miehiä. Olen suuresti kiitollinen, että polkumme kohtasi ja olemme saaneet tanssia yhdessä tätä elämää aina silloin tällöin! Jatka intohimosi ilmentämistä. 

Johanna DaviesKirjailija - Virtuous Arts

Päivitä Deittailutaitosi...

...liittymällä täältä mukaan Mikon Naisten Facebook valmennusryhmään. 

Oletko koskaan miettinyt haasteitaisi miesten kanssa yksin tai ystäväsi kanssa kuitenkaan ilman sen suurempia tuloksia?

Voin taata sinulle, että sinä et todellakaan ole ainoa. Kun itse yli kymmenen vuotta sitten vuonna 2006 valmistuin Mars Venus -valmentajaksi sekä suoritin Avioliitto- ja perheterapeutin tutkintoni, olen havannoinut satojen naisten haasteita ihmissuhteissa ja deittailussa miesten kanssa. 

Juuri tämän takia halusin myös aloittaa täysin ainutlaatuisen Naisten Facebook -valmennusryhmän. Ryhmän ideana on, että voimme yhdessä ratkoa nämä miesmysteerit. Ryhmässä saat siis rehellisen ja luotettavan näkökulman haasteisiisi miehen näkökulmasta. Olen tutkinut ja tarkastellut miesten ja naisten välisiä eroja vuosia sekä pyrkinyt juuri positiivisella tavalla ymmärtämään, miten me voimme yhteisymmärryksessä rakentaa paljon parempia ihmissuhteita sekä paljon nautinnollisempia deittailukokemuksia. Ohita siis kaikki turhautuminen, säästä roimasti aikaa ja vaivaa ja tule mukaan oppimaan suoraan asiantuntijalta miehistä ja ihmissuhteista yhdessä interaktiivisessa ryhmässä.  

Liity mukaan täältä!

Naisten ryhmän hinta: 99€ 

Normaali hinta (129€)

Huom. Ryhmän hinta tulee myöhemmin kuukausimaksulliseksi. Nyt sinulla on mahdollisuus hypätä mukaan pelkästään tällä yhden kerran 99e maksulla. Tämä maksu kattaa ns. "unlimited access" pääsyn ryhmään. Vaikka ryhmä tulisi myöhemmin kuukausimaksulliseksi sinullla tulee olemaan ns. "lifetime access" oikeus ryhmään ilman mitään lisämaksuja.