Notice: Undefined index: set in /home/mikkokem/public_html/wp-content/plugins/thrive-visual-editor/landing-page/inc/class-tcb-landing-page.php on line 162
Biohakkerin Opas - Mikko Kemppe

MAKSUTON OPAS BIOHAKKEROINTIIN

5 VINKKIÄ JOILLA ALOITAT ITSESI KEHITTÄMISEN TODEN TEOLLA!

HAKKEROI KEHOASI JA VAPAUTA ELÄMÄÄSI HUIMASTI LISÄÄ SISÄISTÄ POTENTIAALIASI! 

Tiedätkö mitä itsesi kehittäminen TODELLA tarkoittaa?

Se tarkoittaa kaikkea sitä arvokasta ja vähän salaistakin tietoa, mitä ei koulussa koskaan opetettu ja vanhempasi tuskin osasivat sinulle opettaa.

Tämä tarkoittaa, että olet todennäköisesti jäänyt PALJOSTA paitsi elämässä.

Mutta NYT se korjataan.

Vaikka et sitä vielä tietäisi... on TOTTA, että on olemassa oikoteitä parempaan menestykseen, hyvinvointiin, terveyteen, korkeaan suorituskykyyn, ja yksinkertaisesti parempaan, vaivattomampaan, nautinnolisempaan ja stressittömämpään elämään.

Oikoteitä joista et silti ole välttämättä koskaan kuullut... edes ohimennen!

Joten nyt tarkkana:

Tämä opas avaa eteesi huikean valmiiksi raivatun polun sademetsän keskelle… kohti elämäsi käyttämättömiä aarteita, joiden olemassaolosta et ennen tiennyt mitään!

Salattuja aarteita, jotka voivat muuttaa elämäsi… niin nopeasti että tuskin enää muistat entistä elämääsi.

Sinulta vaaditaan vain päätös tässä hetkessä: lähde seuraamaan tätä uranuurtajaa, elämäntaidon edelläkävijää ja biohakkeripioneeria!

MIKKO KEMPPE...

… on raivannut jo polkua sinulle vuosikausien ajan. Siitä pienenä näytteenä hän on perustanut Biohacking Centerin yhtenä ensimmäisistä ‘virallisemmista’ keskuksista.

Hän on myös…koulutettu ihmissuhdeasiantuntija, maailmanmatkaaja, maailmanluokan salsatanssija, sarjayrittäjä, tapahtumatuottaja, juontaja, showmies, ja monitoimimies...

...joka ponnisti vaatimattomasta nuoruudestaan - yhtenä oululaisen lukion huonoimmista oppilaista - kohti toistuvia menestystarinoita elämän eri osa-alueilla (mikä voi monille tuntua selittämättömältä).

Oman elämänsä supertähdeksi siis!

Joten kyllä - toisin kuin sinulle on kenties yritetty uskotella:

oikoteitä onneen ON olemassa!


MITÄ HARVINAISIA TIETOJA LÖYDÄT TÄSTÄ OPPAASTA:

VINKKI #1 - MITEN ALOITAT BIOHAKKEROINNIN?

Mitä biohakkerointi oikeastaan on? Mikä on paras tapa aloittaa ja miksi? Se on luultavasti PALJON yksinkertaisempaa kuin luulet!

VINKKI # 2 - NOSTA IMMUNITEETTIASI TUNTUVASTI

Tiesitkö, että korkeakaan D-vitamiinitaso kehossasi ei välttämättä tarkoita, että D-vitamiinia sitova proteiini aktivoisi immuniteettiasi (eli ruokalisien käyttö voi olla jopa turhaa). Annan sinulle ykkösvinkkini immuniteetin parantamiseen ja samalla suoliston tasapainottamiseen (harvemmin ymmärretty idea jopa biohakkerien sisäpiireissä).

VINKKI #3 - LASKE STRESSIÄ, NOSTA KESKITTYMISTÄ

Oletko joskus havahtunut kesken Youtube- tai Facebook-videon katselun siihen, että taaskaan et onnistunut keskittymään varsinaiseen työhösi (ja se voi käydä kalliiksi)? Nyt saat lääkkeeksi parhaan vinkkini keskittymiskyvyn parantamiseen ja samalla stressitason laskemiseen (tutkitusti jopa meditaatiota tehokkaampi metodi).

VINKKI #4 - OPTIMOI RUOKAVALIOSI HUIPPUTASOLLE

Voisiko sinulla olla diagnosoimaton loputtomista ruokavalio- ja dieettivinkkeistä tarttunut... informaatioähky? Nyt kuulet parhaimman vinkkini siihen miten ajatella ruokavaliostasi niin, että sen optimoinnista tulee helppoa kaiken tietotulvankin keskellä (tämä on jopa tärkeämpää kuin se mitä varsinaisesti syöt!)

VINKKI #5 - “BIOHAKKEROI ” ELINIKÄSI PITUUS

Paljastan erään tuotteen, jolla on pidennetty elinikää jopa 90%*, mutta josta vain todella harva on kuullut. Onko todella totta, että sinunkin on mahdollista pidentää elinikääsi?

Opit tämän ja paljon muuta biohakkeroinnin aloittelijan oppaasta. Lataa se nyt ilmaiseksi ja aloita oma matkasi! 

LATAA OPAS JA STARTTAA PAREMPI ELÄMÄ!