Tervetuloa Kempen Podcastin sisäpiiri ryhmään!

Tervetuloa Podcastin

sisäpiirin täältä!
Koe koko Kempen Podcast ja yhteisö vieläkin huikeampana! 


"Insider toimii hienosti ja myös alustan videoiden pelkkä taustalla kuuntelu onnistuu, mitä olen kaivannut"   -Heli (Insider ryhmän jäsen)


🎤 HALUATKO SULJETUN INSIDER RYHMÄN JÄSENEKSI?

Huikeita etuja. Nauti kaikista uusista jaksoista ensimmäisenä. Myös videoiden taustalla kuuntelu onnistuu kätevästi. Katso ja kuuntele BONUS jaksoja. Tule mukaan interaktiivisiin LIVE lähetyksiin. Kempen omia yksityisiä videokommentteja jaksoista. Vieraiden BONUS videoita. Insider yhteisö, privaattikeskusteluja, ryhmän oma suljettu Telegram yhteisö ja paljon muuta... 


                                    Lue lisää

                                          👇

"Mikko teet juuri sitä työtä, minkä lehdistö jättää tekemättä. Nämä sun jaksot on tällä hetkellä parasta journalismia mitä Suomesta löytyy. Panoksesi sananvapauden puolustamisessa on todella merkittävä. Kiitos taas kerran hienosta jaksosta ja työstä, mitä teet meidän kaikkien puolesta. Ironista tässä on se, että teet töitä myös niiden puolesta, jotka haluavat rajoittaa sananvapautta ja polkea ihmisoikeuksia (he eivät vaan vielä tajua sitä). Iso kiitos arvostan"

- Tp K (Podcastin kuuntelija)

HALUATKO MUKAAN MYÖS KEMPEN PODCASTIN SISÄPIIRI YHTEISÖÖN?

🧐 MITÄ INSIDER RYHMÄÄN

TARKALLEEN KUULUU?

Kun liityt ryhmään saat kaikki hyödyt heti. 


Voit valita joko koko vuoden tai kuukausijäsenyyden. Heti liityttyä saat kirjautumisoikeudet suljetulle Podcastin videoalustalle. Tämä alusta pitää sisällään kaikki Kempen Podcast jaksot, videot ja audiotallenteet. Tämän lisäksi jokaisen jakson kohdalla on suljetun ryhmän oma chat toiminto. Lisäksi saat linkin myös täysin suljettuun Insider ryhmän Telegram ryhmään. Kempen podcast Insider alustaa päivitetään jatkuvasti uusilla jaksoilla. Insider ryhmää päivitetään myös BONUS jaksoilla, Kempen omilla jakson kommenteilla saatavilla vain Insider ryhmän kautta. Ryhmän kautta pääset mukaan myös interaktiivisiin ryhmään sisäpiiri LIVE lähetyksiin sekä pääset nautimaan myös joistain täysimittaisista leikkaamattomista jaksojen versioista ja monista jaksojen eri lisäosista. 

✅ Suljettu Insider Telegram Ryhmä

Heti liittymisen jälkeen saat suljetun Insider ryhmän täysin oman Telegram ryhmä linkin. Ryhmän idea on jakaa tietoa ja keskustella jaksojen sisällöstä kaikkien sitoutuneimpien podcastin tukijoiden kanssa. Mukana myös monia jaksojen vieraita. 

✅ Kempen henkilökohtaisia kommentteja jaksoista

Haluatko tietää mitä mieltä Mikko Kemppe on henkilökohtaisesti joistain jaksoista? Kuuntele Kempen omia mielipiteitä ja pohdintoja jaksoista. Ryhmän kautta pääset myös hyötymään eri yhteisön LIVE lähetyksistä. 

✅ Suljettu Yhteisön jaksojen Chat

Jokainen podcast jakso löytyy erittäin kätevästi täysin omalta Podcastin suljetulta videoalustalta. Jokaisen jakson kohdalta löytyy jaksojen linkit, suljettu chat, BONUS materiaalia ja paljon muuta. 

✅ Paljon BONUS materiaalia...

Podcastin suljetulta alustalta tulet löytämään myös paljon BONUS materiaalia. Tulet näkemään joidenkin vieraiden jaksojen virallisen osuuden "insider" pohdintoja ja keskustelua sekä "behind the scenes" otoksia. Alustalta löydät myös ekslusiivisia vain Insider ryhmälle tarjottuja BONUS jaksoja. 

🎤 MITÄ PODCASTISTÄ ON SANOTTU?

"Kiitos Mikko, tähän asti paras ja yhteiskunnallisesti merkittävin keskustelu ❤️"
- Elena (Podcastin kuuntelija/katselija)

"Nyt ollaan isojen asioiden äärellä hyvin positiiviseen sävyyn. Mikko osaa myös haastatella vieraita, aivan parasta antia tubessa." 
-Hessu (Podcastin kuuntelija/katselija)

"Kiinnostava ja ihanan polveileva keskustelu aiheesta toiseen. Eipä tälläista valtamediassa kuule! Kiitos 😊"
- Tarja (Podcastin kuuntelija/katselija) 

"Tästä on tullut mun lempi podcast. Jatka Mikko samaan malliin".
- Nimerkillä Prinsessa Ruusunen (Podcastin kuuntelija/katselija) 

"Kiitos Mikko! Aivan mahtavaa työtä teet 👍"
- Jari T (Podcastin kuuntelija/katselija) 

"Aivan super mielenkiintoinen jakso taas kerran, kiitos Kemppe"
- Nimimerkki. Douppikoukku (Podcastin kuuntelija/katselija) 
Jukka

Podcastin kuuntelija

"Uskottavampi journalisti kuin suurin osa perinteisemmän väylän edustajista"

"Mikko on tällä hetkellä uskottavampi journalisti kuin moni tai ehkä jopa suurin osa perinteisemmän väylän edustajista."

MARRASSELI

Podcastin kuuntelija

"Tosi hyviä ja mielenkiintoisia vieraita"

"Tosi hyviä ja mielenkiintoisia vieraita, ajankohtaisia ja ikivihreitä aiheita Mikon mainiolla tyylillä haastateltuna! Vahva suositus!"

Podcast FANI

Podcastin kuuntelija

Erinomainen podcast! 

"Erinomainen podcast! Huikeita vieraita. Pidän erityisesti siitä, että asiantuntijat ja vieraat tulevat monesta eri lähtökohdasta ja Kempen tyyli on todella rento ja usein hauskasti sarkastinen. Lisää näitä!"

                          Huom. lainausten kuvat ovat kuvituskuvia. 

MITÄ TARKALLEEN SAAT KUN LIITYT JÄSENEKSI?

Tässä vielä tarkemmin mitä kaikkea Insider ryhmä pitää sisällään:

1

✅ NAUTI KAIKISTA JAKSOISTA ENSIMMÄISENÄ! 🥂

Jotkut Kempen podcastin jaksot julkistetaan myöhemmin suuremmalle yleisölle. Alustalla voit kätevästi jättää myös audiot pyörimään taustalla mikä ei onnistu esim. Youtubesta katsottaessa.

Haluatko nähdä kaikki jaksot jopa ennen kuin ne varsinaisesti julkistetaan? Jotkut erikoisjaksot tulevat näkymään vain Kempen podcastin Insider ryhmässä. Haluatko päästä kommentoimaan ja jopa osallistumaan podcastin jaksojen kehitykseen? Tämän lisäksi ryhmään tulee myös Kempen omia interaktiivisia yhteisön LIVE lähetyksiä eri aiheista. Älä jää keskusteluissa jälkeen, liity nyt Insider ryhmän jäseneksi ja nauti kaikista mahdollisista jaksoista aina ensimmäisten joukossa!


2

✅ PÄÄSY SULJETTUUN INSIDER TELEGRAM RYHMÄÄN 🗝

Insider ryhmälle on perustettu täysin ekslusiivinen ryhmä johon pääsee vain Insider ryhmän jäsenet. Kempen Podcastin julkisessa ryhmässä on jo yli 2300 jäsentä. Välillä ryhmän keskusteluita on jo vaikea moderoida ja julkiseen ryhmään saattaa kuulua kuka tahansa. Insider ryhmässä keskustelu muodostuu vieläkin vannoutuneimmista Kempen podcastin kuuntelijoista sekä joistain podcastin vieraista. Liity siis mukaan ekslusiiviseen Kempen podcast ryhmään! 

3

✅ EKSLUSIIVINEN PODCASTIN VIDEO ALUSTA 🎥

Jäsenyys sisältään myös täysin ekslusiivisen pääsyn Podcastin täysin omalla videoalustalle. Alustalta löydät vieläkin helpommin ja kätevämmin kaikki Kempen podcastin jaksot. Jokaisen jakson yhteydestä löydät jaksojen alustukset, intro videot, itse jaksot ja linkit myös audio tallenteisiin ja eri podcast alustoille. Tämän lisäksi monien uusien jaksojen joukossa tulet löytämään ekslusiivista BONUS materiaalia VAIN Insider ryhmän jäsenille. Joidenkin jaksojen yhteydestä tulet löytämään Kempen henkilökohtaisia mielipiteitä, "behind the scenes" materiaalia sekä alustuksia aiheista saatavilla ekslusiivisesti ainoastaan Podcastin alustalta. Tämän lisäksi alustalta tulet löytämään BONUS jaksoja ja keskusteluja eri vieraiden kanssa sekä jopa eri vieraiden huikeita tarjouksia eri tuotteista ja palveluista. Tämän lisäksi jos olet aina halunnut tukea Kempen Podcastia niin liittymällä jäseneksi saat kaupan päälle hyvän mielen!  

4

✅ NAUTI AINA ENSIMMÄISENÄ KAIKISTA UUDISTUKSISTA! 🎬

Tulen kehittämään Kempen Podcastin yhteisöä jatkuvasti. Kun liityt jäseneksi tuet samalla todella huikealla tavalla Podcastin kehitystä. Tarkoitukseni on jatkuvasti pyrkiä kehittämään tätä yhteisöä ja Kempen podcastin alustaa. Liittymällä nyt jäseneksi pääset mukaan myös vieläkin interaktiivisemmin kehittämään yhteisöä yhdessä muiden huikeiden Kempen podcastin kuuntelijoiden kanssa. Yksi koko Kempen Podcastin suosion kulmakiviä on ollut huikea podcastin yhteisö. Liity siis sinäkin mukaan Insider yhteisöön. PODCASTIN PERUSTAJA MIKKO KEMPPE

Kemppe latasi ensimmäisen Podcast jakson Youtubeen 30.9.2020. Nyt jaksoja on ladattu jo 67 ja Podcast on saavuttanut hurjan suosion. Pelkästään Podcastin video tallenteita on katsottu jo reilusti yli 500,000 kertaa. 


Kempen podcast jaksoon on viitattu jopa Suomen eduskunnassa asti. Podcastin julkiseen Telegram ryhmään kuuluu jo yli 2300 kuuntelijaa. Vieraiden kirjoon kuuluu maailman kuuluisimman ihmissuhde kirjan kirjoittajasta Suomen poliitikkoihin, juristeihin, lääkäreihin, tutkijoihin, tanssijoihin, elämänmuutosekpertteihin, hengitysvalmentajista aina crypto expertteihin ja moniin muihin eri alan asiantuntijoihin. 


"Tosi hyviä ja mielenkiintoisia vieraita, ajankohtaisia ja ikivihreitä aiheita"


"Mikko on tällä hetkellä uskottavampi journalisti kuin moni tai ehkä suurin osa perinteisemmän väylän edustajista"NYT SINULLA ON MAHDOLLISUUS LIITTYÄ KEMPEN PODCASTIN SISÄPIIRI RYHMÄÄN!

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus liittyä täysin uuteen Kempen Podcastin sisäpiiri ryhmään. Pääset samalla näin halutessasi myös tukemaan Kempen Podcastin toimintaa. Viedään yhdessä  keskustelut Suomessa vieläkin korkeammalle tasolle. Tule sinäkin olemaan osa tätä muutosta!

TUE SAMALLA PODCASTIÄ!

Kätevällä vuosi tai kuukausi maksulla pääset mukaan Kempen Podcastin sisäpiirin tukijoukkoihin ja saat heti VÄLITTÖMÄN pääsyn täysin uudelle Kempen Podcastin huikealle videoalustalle. 


Alustalta tulet löytämään kaiken Podcastin materiaalin kätevästi ja helposti. Linkin Insider ryhmän suljettuun Podcastin Telegram ryhmään saat heti! 


Nyt siis vain 129€ investoinnilla pääset nauttimaan kaikesta Kempen Podcastin Insider ryhmän materiaaleista koko vuodeksi. 


Pyrin tekemään kaikkeni tämän ryhmän eteen ja pyrin jatkuvasti kehittämään tätä ryhmää*. Tule osaksi ryhmää ja kaiken edellä mainitun lisäksi tulet saamaan erittäin #hyvänmielen. Saat siis kaupan päälle minun syvän kiitoksen ja arvostuksen siitä, että päätit tukea Kempen Podcastiä. Iso kiitos jo etukääteen! Nähdään siis sisäpuolella! Saat liittymislinkin heti maksun jälkeen!


HINNOITTELU

KOKEILE KuukausiJäsenyyTTÄ
 nyt vain:

(Normaalisti 29€)

Jäsenyys sisältää:


19€
 • Kuukausijäsenyys kaikkeen sisältöön
 • Välitön pääsylinkki Insider Podcast alustalle heti liittymisen jälkeen
 • Suljetun Insider Telegram ryhmän linkin
 • Pääsyyn kaikkeen videoalustan materiaaliin
 • #hyvämieli
 • Huom. Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan!
VuosiJäsenyys nyt vain:

(Normaalisti 199€)

Jäsenyys sisältää:


129€
 • Vuosijäsenyyden kaikkeen sisältöön 
 • Pääsylinkki alustalle heti liittymisen jälkeen
 • Suljetun Insider Telegram ryhmän linkin
 • Pääsyn kaikkeen videoalustan materiaaliin
 • Erikoiskiitos Kempeltä! #Erittäinhyvämieli
 •  Huom. Tarjois voimassa vain rajoitetun ajan!
KOKEILE KUUKAUSIJÄSENYYTTÄ
 NYT VAIN:

(Normaalisti €29)

Jäsenyys sisältää:


19€/kk
 • Kuukausijäsenyys kaikkeen sisältöön
 • Välitön pääsylinkki Insider Podcast alustalle heti liittymisen jälkeen
 • Suljetun Insider Telegram ryhmän linkin
 • Pääsyn kaikkeen videoalustan materiaaliin
 • #hyvämieli
 • Huom. Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan!
VUOSIJÄSENYYS NYT VAIN:

(Normaalisti €199)

Jäsenyys sisältää:


129€/vuosi
 • Vuosijäsenyyden kaikkeen sisältöön
 • Pääsylinkki alustalle heti liittymisen jälkeen
 • Suljetun Insider Telegram ryhmän linkin
 • Pääsyn kaikkeen videoalustan materiaaliin
 • Erikoiskiitos Kempeltä! #Erittäinhyvämieli
 • Huom. Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan!
100%

MONEY BACK
 GUARANTEE

100% Rahat takaisin takuu 30-Päivän ajan

Kokeile Kempen podcastin yhteisöä 30 päivää ja jos sinusta mistään syystä tuntuu, että et pidä yhteisöstä niin saat 100% rahat takaisin ilman kysymyksiä. Minun kaikki toimintani on aina perustunut ajatukselle, että haluan aidosti pyrkiä tuottamaan seuraajilleni lisäarvoa.


Tämä on lupaukseni myös tämän Kempen Podcastin yhteisön kanssa. Uskon siis tottakai aidosti, että tulet nauttimaan jäsenyydestäsi ryhmässä. Jos kuitenkin mistä tahansa syystä et ole tyytyväinen niin voit rauhallisin mielin kokeilla ryhmää 30 päivän ajan. #hyvämieli


Oikein paljon tervetuloa mukaan!


*Huom. Tarkoitukseni ja intentioni on tulla kehittämään Kempen Podcastiä pitkälle tulevaisuuten. Pidätän kuitenkin oikeuden päättää olla jatkamatta ryhmän  ja video alustan kehittämistä missä kohtaa tahansa mistä syystä tahansa. 
Tässä aivan murto-osa Podcastin jaksojen tuhansista tyytyväisten kuuntelijoiden Youtube kommenteista...