Tervetuloa Kempen Podcastin sisäpiiri ryhmään!

"Insider toimii hienosti ja myös alustan videoiden pelkkä taustalla kuuntelu onnistuu, mitä olen kaivannut" - Heli 


"Kempen Podcastin sisäpiiri on tarjonnut kyllä loistavaa vertaistukea ja Mikko on antanut aikaansa myös huikealla tavalla välillä henkilökohtaisiinkin keskusteluihin. Iso kiitos, suosittelen" - Juha


"Kempen Podcastilla oli todella iso rooli, kun heräsin lopullisesti ajattelemaan asioita laajemmin ja kiinnittämään huomiota omaan hyvinvointiini. Kun kuulin Kempen sisäpiiristä, halusin välittömästi mukaan tukemaan toimintaa, ja on ollut mahtava päästä nauttimaan uusista jaksoista ensimmäisten joukossa. Sisäpiirissä käytävät keskustelut ovat mielenkiintoisia ja todella monipuolisia. Kaksi Isoa peukaloa tälle kokonaisuudelle!" - Ilppo 


"Iso peukku ja kiitos Mikolle. Hän tekee töitä sydämellään, kuuntelee ja kunnioittaa haastateltaviaan. Hän on perustanut tällaisen monimuotoisen median, mikä Suomesta on puuttunut ja tekee sen tyylillä. Itse löysin kanavan myöhäisherännäisenä. Vielä on monta jaksoa katsomatta. Halusin tukea sisäpiiriläisenä tätä työtä ja tekemistä. Kiitos Mikko” - Erkki                      

🎤 HALUATKO SULJETUN INSIDER RYHMÄN JÄSENEKSI?

Nauti kaikista uusista jaksoista ensimmäisenä. Videoiden kuuntelu taustalla onnistuu kätevästi. Katso ja kuuntele bonusjaksoja. Ryhmän oma suljettu Telegram-yhteisö ja paljon muuta..."Mikko teet juuri sitä työtä, minkä lehdistö jättää tekemättä. Nämä sun jaksot on tällä hetkellä parasta journalismia mitä Suomesta löytyy. Panoksesi sananvapauden puolustamisessa on todella merkittävä. Kiitos taas kerran hienosta jaksosta ja työstä, mitä teet meidän kaikkien puolesta. Ironista tässä on se, että teet töitä myös niiden puolesta, jotka haluavat rajoittaa sananvapautta ja polkea ihmisoikeuksia (he eivät vaan vielä tajua sitä). Iso kiitos arvostan" - TpK (Podcastin kuuntelija)

HALUATKO MUKAAN MYÖS KEMPEN PODCASTIN SISÄPIIRIYHTEISÖÖN?

🧐 MITÄ INSIDER RYHMÄÄN

TARKALLEEN KUULUU?

Kun liityt ryhmään saat kaikki hyödyt heti. 


Voit valita joko vuosi- tai kuukausijäsenyyden. Heti liityttyäsi saat kirjautumisoikeudet suljetulle Podcastin videoalustalle. Tämä alusta pitää sisällään kaikki Kempen Podcast -jaksot, -videot ja -audiotallenteet. Tämän lisäksi jokaisen jakson kohdalla on suljetun ryhmän oma chat-toiminto. Lisäksi saat linkin myös täysin suljettuun Insider-ryhmän Telegram-ryhmään. Kempen Podcast Insider-alustaa päivitetään jatkuvasti uusilla jaksoilla. Insider-ryhmää päivitetään myös BONUSjaksoilla, saatavilla vain Insider-ryhmän kautta. Ryhmän kautta pääset mukaan myös interaktiivisiin, ryhmässä silloin tällöin järjestettäviin, sisäpiirille näytettäviin LIVE-lähetyksiin, sekä pääset nauttimaan myös joistain täysimittaisista leikkaamattomista jaksojen versioista ja monista jaksojen eri lisäosista.

✅ Suljettu Insider Telegram Ryhmä

Heti liittymisen jälkeen saat suljetun Insider-ryhmän täysin oman Telegram-ryhmälinkin. Mukana myös monia jaksoissa olleita vieraita.


✅ Kempen henkilökohtaisia kommentteja jaksoista

Haluatko tietää, mitä mieltä Mikko Kemppe on henkilökohtaisesti joistain jaksoista? Kysele Kempen omia mielipiteitä ja pohdintoja jaksoista.

✅ Suljettu Yhteisön jaksojen Chat

Jokainen podcastjakso löytyy erittäin kätevästi täysin omalta Podcastin suljetulta videoalustalta. Jokaisen jakson kohdalta löytyy jaksojen linkit, suljettu chat, BONUSmateriaalia ja paljon muuta. 

✅ Paljon BONUS materiaalia...

Podcastin suljetulta alustalta tulet löytämään myös paljon bonusmateriaalia. Tulet näkemään joidenkin vieraiden osalta jaksojen virallisen osuuden "insider-pohdintoja” ja keskustelua, sekä "behind the scenes" -otoksia.

🎤 MITÄ PODCASTISTÄ ON SANOTTU?

"Kiitos Mikko, tähän asti paras ja yhteiskunnallisesti merkittävin keskustelu ❤️"
- Elena (Podcastin kuuntelija/katselija)

"Nyt ollaan isojen asioiden äärellä hyvin positiiviseen sävyyn. Mikko osaa myös haastatella vieraita, aivan parasta antia tubessa." 
-Hessu (Podcastin kuuntelija/katselija)

"Kiinnostava ja ihanan polveileva keskustelu aiheesta toiseen. Eipä tälläista valtamediassa kuule! Kiitos 😊"
- Tarja (Podcastin kuuntelija/katselija) 

"Tästä on tullut mun lempi podcast. Jatka Mikko samaan malliin".
- Nimerkillä Prinsessa Ruusunen (Podcastin kuuntelija/katselija) 

"Kiitos Mikko! Aivan mahtavaa työtä teet 👍"
- Jari T (Podcastin kuuntelija/katselija) 

"Aivan super mielenkiintoinen jakso taas kerran, kiitos Kemppe"
- Nimimerkki. Douppikoukku (Podcastin kuuntelija/katselija) 
Jukka

Podcastin kuuntelija

"Uskottavampi journalisti kuin suurin osa perinteisemmän väylän edustajista"

"Mikko on tällä hetkellä uskottavampi journalisti kuin moni tai ehkä jopa suurin osa perinteisemmän väylän edustajista."

MARRASSELI

Podcastin kuuntelija

"Tosi hyviä ja mielenkiintoisia vieraita"

"Tosi hyviä ja mielenkiintoisia vieraita, ajankohtaisia ja ikivihreitä aiheita Mikon mainiolla tyylillä haastateltuna! Vahva suositus!"

Podcast FANI

Podcastin kuuntelija

Erinomainen podcast! 

"Erinomainen podcast! Huikeita vieraita. Pidän erityisesti siitä, että asiantuntijat ja vieraat tulevat monesta eri lähtökohdasta ja Kempen tyyli on todella rento ja usein hauskasti sarkastinen. Lisää näitä!"

                          Huom. lainausten kuvat ovat kuvituskuvia. 

MITÄ TARKALLEEN SAAT KUN LIITYT JÄSENEKSI?

Tässä vielä tarkemmin mitä kaikkea Insider-ryhmä pitää sisällään:

1

✅ NAUTI KAIKISTA JAKSOISTA ENSIMMÄISENÄ! 🥂

Osa Kempen Podcastin Insider-jaksoista julkistetaan myöhemmin suuremmalle yleisölle. Alustalla voit kätevästi jättää myös audiot pyörimään taustalla, mikä ei onnistu esim. YouTubesta katsottaessa. Haluatko nähdä kaikki jaksot jopa ennen kuin ne varsinaisesti julkistetaan? Toiset erikoisjaksot tulevat näkymään vain Kempen Podcastin Insider-ryhmässä. Haluatko päästä kommentoimaan tai jopa osallistumaan Podcastin jaksojen kehitykseen? Älä jää keskusteluissa jälkeen, liity nyt Insider-ryhmän jäseneksi ja nauti kaikista mahdollisista jaksoista aina ensimmäisten joukossa!


2

✅ PÄÄSY SULJETTUUN INSIDER TELEGRAM RYHMÄÄN 🗝

Insider-ryhmälle on perustettu täysin eksklusiivinen ryhmä, johon pääsevät vain Insider-ryhmän jäsenet. Kempen Podcastin julkisessa ryhmässä on jo yli 3800 jäsentä. Välillä ryhmän keskusteluita on vaikea moderoida ja julkiseen ryhmään saattaa kuulua kuka tahansa. Sisäpiiriryhmässä keskustelu muodostuu vieläkin vannoutuneimmista Kempen Podcastin kuuntelijoista sekä joistain Podcastin vieraista. 


3

✅ EKSLUSIIVINEN PODCASTIN VIDEO ALUSTA 🎥

Jäsenyys sisältää myös täysin eksklusiivisen pääsyn Podcastin täysin omalle videoalustalle. Alustalta löydät vieläkin helpommin ja kätevämmin kaikki Kempen Podcastin jaksot. Jokaisen jakson yhteydestä löydät jaksojen alustukset, introvideot ja itse jaksot. Monien uusien jaksojen lisäksi tulet löytämään eksklusiivista BONUSmateriaalia VAIN Insider-ryhmän jäsenille.  Tämän lisäksi tulet löytämään alustalta BONUSjaksoja ja keskusteluja eri vieraiden kanssa, sekä vieraiden huikeita tarjouksia erilaisista tuotteista ja palveluista. Tämän lisäksi, jos olet aina halunnut tukea Kempen Podcastia, niin liittymällä jäseneksi, saat kaupan päälle hyvän mielen!  

4

✅ NAUTI AINA ENSIMMÄISENÄ KAIKISTA UUDISTUKSISTA! 🎬

Tulen kehittämään Kempen Podcastin yhteisöä jatkuvasti. Kun liityt jäseneksi, tuet samalla todella huikealla tavalla Podcastin kehitystä. Tarkoitukseni on pyrkiä jatkuvasti kehittämään tätä yhteisöä ja Kempen Podcastin alustaa. Liittymällä nyt jäseneksi, pääset mukaan myös vieläkin interaktiivisemmin kehittämään yhteisöä yhdessä muiden huikeiden Kempen Podcastin kuuntelijoiden kanssa. Yksi koko Kempen Podcastin suosion kulmakiviä on ollut huikea Podcastin yhteisö. Liity siis sinäkin mukaan Insider-yhteisöön. PODCASTIN PERUSTAJA MIKKO KEMPPE

Kemppe latasi ensimmäisen Podcast jakson Youtubeen 30.9.2020. Nyt jaksoja on ladattu jo yli 100 ja Podcast on saavuttanut hurjan suosion. Pelkästään Podcastin videotallenteita on katsottu jo reilusti yli 2,000,000 kertaa. 


Kempen Podcastiin on viitattu jopa Suomen eduskunnassa asti. Podcastin julkiseen Telegram-ryhmään kuuluu jo yli 3800 kuuntelijaa. Vieraiden kirjo on monipuolinen: maailman kuuluisimman ihmissuhdekirjan kirjoittajasta Suomen poliitikkoihin, juristeihin, lääkäreihin, tutkijoihin, tanssijoihin, elämänmuutosekspertteihin, hengitysvalmentajiin, cryptoekspertteihin ja moniin muihin eri alan asiantuntijoihin.


"Tosi hyviä ja mielenkiintoisia vieraita, ajankohtaisia ja ikivihreitä aiheita"


"Mikko on tällä hetkellä uskottavampi journalisti kuin moni tai ehkä suurin osa perinteisemmän väylän edustajista"NYT SINULLA ON MAHDOLLISUUS LIITTYÄ KEMPEN PODCASTIN SISÄPIIRIRYHMÄÄN!

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus liittyä täysin uuteen Kempen Podcastin sisäpiiriryhmään. Pääset samalla näin halutessasi myös tukemaan Kempen Podcastin toimintaa. Viedään yhdessä keskustelut Suomessa vieläkin korkeammalle tasolle. Tule sinäkin olemaan osa tätä muutosta!

TUE SAMALLA PODCASTIÄ!

Kätevällä vuosi- tai kuukausimaksulla pääset mukaan Kempen Podcastin sisäpiirin tukijoukkoihin ja saat heti VÄLITTÖMÄN pääsyn täysin uudelle Kempen Podcastin huikealle videoalustalle. 


Alustalta tulet löytämään kaiken Podcastin materiaalin kätevästi ja helposti. Linkin Insider-ryhmän suljettuun Podcastin Telegram ryhmään saat heti! 


Nyt siis vain 129€ investoinnilla (NYT VAIN 55€ 28.2.2022 asti) pääset nauttimaan kaikesta Kempen Podcastin Insider-ryhmän materiaalista koko vuoden ajan. 


Pyrin tekemään kaikkeni tämän ryhmän eteen ja pyrin jatkuvasti kehittämään tätä ryhmää*. Iso kiitos jo etukääteen! Nähdään sisäpuolella! Saat liittymislinkin heti maksun jälkeen!


HINNOITTELU

KuukausiJäseNYYS
9€
 • Kuukausijäsenyys kaikkeen sisältöön
 • Välitön pääsylinkki Insider Podcast-alustalle heti liittymisen jälkeen
 • Suljetun Insider Telegram-ryhmän linkin
 • Pääsy kaikkeen videoalustan materiaaliin
 • Huom. Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan!
VuosiJäsenyys
99€
 • Vuosijäsenyyden kaikkeen sisältöön 
 • Välitön pääsylinkki Insider Podcast-alustalle heti liittymisen jälkeen
 • Suljetun Insider Telegram-ryhmän linkin
 • Pääsyn kaikkeen videoalustan materiaaliin
 •  Huom. Tarjois voimassa vain rajoitetun ajan!
KOKEILE KUUKAUSIJÄSENYYTTÄ
 NYT VAIN:

Hintaan 19€/kk


5€/kk
 • Kuukausijäsenyys kaikkeen sisältöön
 • Välitön pääsylinkki Insider Podcast alustalle heti liittymisen jälkeen
 • Suljetun Insider Telegram ryhmän linkin
 • Pääsyn kaikkeen videoalustan materiaaliin
 • Huom. Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan!
VUOSIJÄSENYYS NYT VAIN:

Hintaan 129€/Vuosi


55€/vuosi
 • Vuosijäsenyyden kaikkeen sisältöön
 • Pääsylinkki alustalle heti liittymisen jälkeen
 • Suljetun Insider Telegram ryhmän linkin
 • Pääsyn kaikkeen videoalustan materiaaliin
 • Huom. Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan!
100%

MONEY BACK
 GUARANTEE

100% Rahat takaisin takuu 30-Päivän ajan

Kokeile Kempen Podcastin yhteisöä 30 päivää, ja jos sinusta mistään syystä tuntuu, että et pidä yhteisöstä, niin saat 100% rahat takaisin ilman kysymyksiä. Minun kaikki toimintani on aina perustunut ajatukselle, että haluan aidosti pyrkiä tuottamaan seuraajilleni lisäarvoa.


Tämä on lupaukseni myös tämän Kempen Podcastin yhteisön kanssa. Uskon siis tottakai aidosti, että tulet nauttimaan jäsenyydestäsi ryhmässä. Jos kuitenkin mistä tahansa syystä et ole tyytyväinen, niin voit rauhallisin mielin kokeilla ryhmää 30 päivän ajan. 


Oikein paljon tervetuloa mukaan!


*Huom. Tarkoitukseni ja intentioni on tulla kehittämään Kempen Podcastiä pitkälle tulevaisuuten. Pidätän kuitenkin oikeuden päättää olla jatkamatta ryhmän  ja video alustan kehittämistä missä kohtaa tahansa mistä syystä tahansa. 
Tässä aivan murto-osa Podcastin jaksojen tuhansista tyytyväisten kuuntelijoiden Youtube kommenteista...