Notice: Undefined index: set in /home/mikkokem/public_html/wp-content/plugins/thrive-visual-editor/landing-page/inc/class-tcb-landing-page.php on line 162
miestenryhma - Mikko Kemppe

Onko Miesten Käsikirja jo luettu, mutta iskurepliikit eivät silti meinaa onnistua kuin elokuvissa?

Oletko Tinderissä, mutta ilman unelmamatcheja? 

Onko käynyt usein niin, että olet halunnut mennä juttelemaan viehättävälle naiselle, mutta syystä tai toisesta tilanne on kuitenkin livennyt käsistäsi? 

Ohita kaikki tämä turhautuminen 

Opi Kempen metodi itseluottamuksen saloihin & liity täältä Mikko Kempen Miesten "LIVE" Facebook valmennusryhmään... Pääset kysymään miten kaikki nämä ja monet muut haasteet kohdataan expertin itseluottamuksella. 

Tiesit jo varmaan, että olen kulkenut maailmalla naisten kanssa jo pidemmän aikaa ja piirtänyt sinulle valmiiksi deittailutaidoista karttaa... Miksi et tulisi mukaan? Ihmissuhteesi ja kommunikointitaitosi ovat kenties yksi elämäsi tärkein osa-alue. Tämä Facebook-ryhmä on tehty todella yksinkertaiseksi ja yhteisölliseksi niin, että pääset heti mukaan ryhmään ja vielä paljon halvemmalla kuin mitä moni maksaa yhdestä perjantai-illan baarireissusta. Sen lisäksi lupaan, että sinulle jää tästä käteen paljon enemmän kuin "ne" pelkät makkaraperunat. 

PÄÄSET HETI KATSOMAAN JO YLI 10 h LIVELÄHETYKSIÄ sekä mukaan mielenkiintoisiin keskusteluihin muiden miesten kanssa.

Mitä ryhmä sisältää: 

  • Pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään (Eksklusiivinen miestenryhmä, jossa voimme puhua suoraan ja rehellisesti deittailusta ja ihmissuhteista yhdessä muiden miesten kanssa)
  • Mahdollisuuden kysyä kysymyksiä ryhmässä suoraan Mikolta (Vastaan ja kommentoin tässä ryhmässä kaikkien jäsenten kysymyksiä)
  • Mahdollisuuden henkilökohtaisiin kysymyksiin* (Tietyissä rajoissa pyrin vastaamaan myös jokaisen ryhmän jäsenen henkilökohtaisiin kysymyksiin) 
  • Säännölliset LIVE-lähetykset (Pääset päivittämään deittailutaitojasi ja keskustelemaan muiden miesten kanssa)
  • Pääsyn uuteen Päivitä Deittailutaitosi -materiaaliin (Kaikki uusi Päivitä Deittailutaitosi -materiaali tulee ensin tähän ryhmään) 
  • Pääsyn uuteen Päivitä Deittailutaitosi -videomateriaalin (Kaikki uusi Päivitä Deittailutaitosi -videomateriaali tulee maksutta ensin tämän ryhmän jäsenille) 
  • Pääsyn kommunikoimaan muiden ryhmäläisten kanssa (Opit yhdessä deittailutaitoja muiden huikeiden miesten kanssa) 
  • Kutsuja eksklusiivisiin tapahtumiin (Haluatko mukaan eksklusiivisiin miesten retriitteihin ja muihin tapahtumiin?)
  • Erikoistarjouksia vain ryhmän jäsenille (Kaikki erikoistarjoukset tulevat ensin tämän ryhmän jäsenille) 

Liity siis täältä miesten valmennusryhmäämme, seuraa valmiiksi piirtämiäni oikoteitä, ohita kaikki itseluottamuksen puute ja tee treffailusta kertaheitolla helpompaa ja hauskempaa niin itsellesi kuin kumppaneillesi...

LIITY MUKAAN TÄÄLTÄ!

Miesten ryhmän hinta vain 99 € 

Normaali hinta 179 € 

Huom. Ryhmän hinta tulee myöhemmin kuukausimaksulliseksi. Nyt sinulla on mahdollisuus hypätä mukaan pelkästään tällä kertaluonteisella 99 € maksulla. Tämä maksu kattaa ns. "unlimited accessin" ryhmään. Kun ryhmä tulee myöhemmin kuukausimaksulliseksi, sinullla on ns. "lifetime access" ryhmään ilman mitään myöhempiä lisämaksuja. 

Olen aivan varma, että tulet hyötymään valmennusryhmästä. Jos et kuitenkaan olisi liittymisen jälkeen jostain syystä tyytyväinen ryhmään, saat 30 päivän rahat takaisin takuun. Laitat meille vain viestin, ja palautamme rahasi. Näin ollen sinulla ei käytännössä ole mitään riskiä tai syytä olla liittymättä ryhmään. Ryhmän palaute on ollut sen verran huikeaa, että uskon myös sinunkin nauttivan ryhmän annista. Nähdään siis pian ryhmässä!

+ BONUS! (Arvo yksistään yli 99 €)

Kun liityt mukaan nyt, saat HETI sähköpostiisi linkit, joista pääset katsomaan Mikon supersuositun Suomen-kiertueen HD-laatuiset hauskat ja humoristiset tallenteet + eksklusiivisen Helsingin Casinolla järjestetyn tunnin luennon HD-tallenteena. Yli 8 h HD-laatuisia seminaaritallenteita.

Huom. Ylhäällä oleva kuva on vain kuvituskuva. Saat tallenteisin linkin ja salasanan ja voit katsoa niitä heti tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimestasi.  

Miten muut miehet ovat kommentoineet LIVE-lähetyksiä: 

Nähdään siis toisella puolella miesten ryhmässä!