Notice: Undefined index: set in /home/mikkokem/public_html/wp-content/plugins/thrive-visual-editor/landing-page/inc/class-tcb-landing-page.php on line 162
naistenryhma - Mikko Kemppe

Eliisa 

Sinkkuäiti

quote-left

"Ihan mieletön tämä valmennusryhmä. On voinut kysyä mitä tahansa deittailuun ja vähän myös muuhunkin liittyen. LIVE-lähetykset on tosi toimiva juttu, kun saa heti vastauksen ja voi ´keskustella´ asioista. Ehkä parasta on ollut se, että vastaukset saa jokaiselta mahdolliselta kantilta, joten hyötyä saa myös tuleviin, samantyyppisiin tilanteisiin."

Miksi et kehittyisi ihmissuhde- ja deittailutaidoissa vieläkin pidemmälle?

Luitko jo Deittioppaan, mutta et ole siltä varma mistä aloittaa? Liity täältä mukaan Mikon Naisten Facebook -valmennusryhmään täältä ja kysy omiin haasteisiisi ja kysymyksiisi mielipide suoraan asiantuntijalta! 

Arvaan, että sinäkin olet luultavasti joskus miettinyt ihmissuhteitasi ja miehiä - yksin tai ystäväsi kanssa? Mutta onko kukaan opettanut sinua ymmärtämään miehiä tavalla, joka oikeasti auttaa rakentamaan paljon syvällisempää yhteyttä niin deittikumppaniisi kuin muihinkin elämäsi miehiin?

Miksi et investoisi itseesi ja oppisi ymmärtämään näitä tärkeitä taitoja vieläkin syvällisemmin? Olemme varmasti samaa mieltä, että ihmissuhde- ja kommunikointitaitosi ovat yksi elämäsi tärkeimmistä osa-alueista. Yksikin oivallus[, jota et ennen tiennyt,] voi muuttaa positiivisella tavalla elämänkatsomustasi ja -kokemuksiasi, millä puolestaan voi olla todella kauaskantoisia vaikutuksia vuosiksi eteenpäin.

Lupaan tehdä parhaani, että myös sinä saat tähän ryhmään liittymisestä paljon enemmän kuin pelkän investointisi. Tiedän, että moni saattaisi käyttää tämänkin rahan ennemmin vaikka muutamaan uuteen meikkiin, mutta sen voin luvata, että kaikki se informaatio, jonka tässä ryhmässä jaan, vetää miehiä puoleesi moninkertaisesti meikkipurkkeja tehokkaammin ja toivottavasti myös sen unelmiesi miehen, jos se on tavoitteesi. 

HETI kun liityt mukaan, pääset katsomaan reilusti yli 20 h LIVE-lähetyksiä ja keskustelua deittailusta ja ihmissuhteista.