Kaipaatko ajanvietettä ja harrastusta jossa pääset nauttimaan elämästä, stimuloimaan aivonystyröitäsi, kohentamaan kuntoa ja itseluottamustasi? Aloita  salsaharrastus vaivattomasti yksin tai parin kanssa
5-viikon Salsa Kickstart verkkokurssilla!

"Opi salsan ensimmäiset askeleesi alle 15 minuutissa yksin vaikka kodin yksityisyydessä… enää tarvitsee valita kenet haluatkaan hurmata yllättävillä taidoillasi!"... kenties itsesi!


Ensimmäistä kertaa Suomessa: pääset opettelemaan suositun

seuratanssin salsan alkeet jo ENNEN tanssisaliin astumista…

itseluottamuksesi ja kuntosi kohoaa kuin pullataikina!


                                     Liz Lira, 9-kertainen Salsan MM-mestari                                 Mikko Kemppe, 5-viikon Salsa Kickstart kurssin kehittäjä

Mikko Kemppe

Helsinki Salsa Academyn perustaja

Salsan MM-finalisti 

latinalaistanssien kaksinkertainen SM-mestari”Ei voi olla TOTTA… painun kohta maan alle…!!”


Tämä oli ensimmäinen ajatukseni kun päädyin ensimmäistä kertaa estradille kaikkien katselijoiden silmien eteen.


Olin vasta opettelemassa salsatanssia ja koripalloilijan jalkani eivät tuntuneet tottelevan käskyjä lainkaan. 


Kylmä hiki nousi otsalleni ja hermostuksesta jäykkä kehoni juuri ja juuri veti läpi vasta opetellut askeleet… enkä voinut ajatella muuta kuin, että kunpa kaikki eivät näkisi miten noloksi tunnen itseni. 

Ensimmäiset julkiset salsa-askeleeni kouluyleisön edessä Yhdysvalloissa (Vuonna 2004)


Onko sinulla tunne, että käy juuri näin nolosti jos lähtisit tanssitunneille?


Usko tai älä, minulla on sinulle takataskussani tapa ohittaa koko aloittelijan draama, nolous, epävarmuus ja vaikka ujouskin. Kesti vähän aikaa tajuta se, mutta kerron siitä kohta…


Vaikka mikään taustassani ei viitannut siihen - niin vain kävi, että ennätysjäykkä koripalloilija Oulusta sai salsakärpäsen pureman Yhdysvalloissa.


Olin USA:ssa ensin opiskelijana ja sen jälkeen lukuisien käänteiden kautta noin kymmenen vuoden jälkeen päädyin salsatanssijaksi, lopulta aivan MM-tasolle asti.


Ja voit uskoa, että todellakin aloitin nollasta.


Koripalloilijakaverini nauroivat minun olevan kaikkien aikojen jäykin koripalloilija, mutta en antanut sen haitata. Aloitin todellakin täysin nollasta, ja siinä piilikin pieni onnenpotku joka välittyy Sinulle asti.


Koska olen joutunut ottamaan kiinni lapsesta asti tanssineiden konkarien taitotasoa, minun on ollut PAKKO löytää parhaat ja nopeimmat keinot oppia salsatanssia, ja siinä samalla olen oppinut myös oman kokemukseni kautta erinomaiseksi opettajaksi. Vaikka itse sanonkin.


Ennen kuin mennään pidemmälle, haluan, että tiedät yhden asian…


Salsa on vapauttavin, hauskoin ja nautinnollisin tanssi mitä maa päällään kantaa (pian tiedät miksi)!

Kuva meidän tanssikoulun HSA:n joka kuukausi järjestettävistä salsatanssijuhlista Helsingissä (2018)


Miksi ihmeessä lähteä näin kaukaa hakemaan jotain mausteelta kuulostavaa tanssia - jos se on vaikka jotenkin suomalaiselle luonteelle epänormaalia?! 


Ja höpö höpö. :)


Salsa on ehkä modernein, hauskin, suosituin ja trendikkäin tanssilaji tällä hetkellä, niin maailmalla kuin koto-Suomessakin. Sen lisäksi se on täysin ajaton - se ei ‘vanhennu’ koskaan toisin kuin monet “yhden kesän hittitanssit”.


Miksi siis oppia salsatanssia?


  • Salsa Tanssi on todella hauska henkilökohtainen harrastus joka käy kuntoilusta ja kehittää samalla myös itseluottamustasi ja sosiaalisia taitojasi.
  • Tanssi on aivoille kuin nuoruuden eliksiiriä ja stimuloi aivoja ainutlaatuisella tavalla...  Melkein kuin nuortuisit jokaisella tanssiaskeleella. 
  • Saat kerrankin “luvan” olla halutessasi "täysillä" mies/nainen - salsassa kannustetaan sinua ilmentämään rohkeasti itseäsi juuri sellaisena kuin olet sekä jopa löytämään ja ilmentämään uusia puolia itsestäsi.  
  • "Liike on lääkettä" sanoi Ido Portal ja "sinä olet yhtä nuori kuin selkärankasi on notkea" totesi Pilateksen kehittäjä Joseph Pilates. Salsassa liikutat selkärankaasi sekä kokonaisvaltaisesti koko vartaloasi joka saattaa edistää terveyttäsi ja pitkää ikää.  
  • Sukella sisään polyrytmisen musiikin maailmaan - mystisen Karibian kulttuuri ja alkuperäiset vaikutteet rikastavat elämääsi puhumattakaan musiikin kuuntelun aivoja positiivisella tavalla stimuloivasta vaikutuksesta. 


Opit jotain aivan kokonaan UUTTA… täysin ansaittu “pakomatka” päivittäisistä rutiineista ja huolista… pääset haastamaan niin kehoasi kuin mieltäsi kannustavalla ja nautinnollisella tavalla
 (plus, koska viimeksi aloitit jotain ihan uutta?!)


Ja paljon, PALJON muuta mitä löydät pian aloitettuasi.


Mutta nyt siihen lupaamaani tapaan ohittaa tanssikurssille tai tunneille lähtemisen vaikeus… 

Kuva meidän studion tanssisalista salsaleiriltä Etelä-Haagasta (2019). 


Suomen paras (ja ainut ;) salsatanssin
täysimittainen viiden (5) viikon

Salsa Kickstart verkkokurssi!

Yllä oleva kuva on kuvituskuva kurssista. Huom. saat verkkokurssin digitaalisessa muodossa.


Jo kohta 10 vuoden salsan opetusrupeaman päätteeksi Suomessa, tuhansien tyytyväisten oppilaiden rohkaisemana, olen koonnut sinulle parhaan tietämykseni helposti seurattavan verkkokurssin muotoon. Tämä kurssi on tehty vartavasten täysin aloittelijoille, mutta sieltä löytyy videoita aina ammattitanssijoille asti.


Five week Salsa Kickstart kurssi on rakennettu käyttäen vain käytännössä parhaiten toimiviksi todettuja harjoituksia. Sitä myöten kun kehityt itse, kurssin sisältö muuttuu vaiheittain haastavammaksi.


Näin takaan ensiaskeleiden lisäksi myös jatkuvan kehityksesi!


Tämä kurssi "paljastaa" sinulle meidän tanssikoulun parhaimmat ja jo vuosia testatut ja käyttämät menetelmät. Juuri  ne menetelmät, jotka aivan kuin huomaamattasi tuuppaavat sinut kohti kehitystä. Sitä kehitystä et vain voi estää vaikka olisit mielestäsi kuinka kankea tai aloittelija hyvänsä.


Kaikki perustuu opetustesysteemiin, joka on pitkän kokemuksen kautta todettu ylivoimaisesti parhaiten toimivaksi, erityisesti aloittelijoille. Samoin konstein sain itsekin aikaan huikeasti muita nopeamman kehitykseni matkalla salsamaailman huipulle ja tätä samaa systeemiä me olemme kehittäneet meidän Salsakoulussa jo nyt yli 9 vuotta erinomaisin tuloksin.


Tämä tietämys on myös kerätty etsimällä paras mahdollinen tieto maailman kuuluisimmilta opettajilta. Olen myös itse vieraillut opettamassa salsaa maailmalla mm. seuraavissa paikoissa: San Francisco, Louisiana, Lontoo, Berliini, Tokio, Reykjavik, Tukholma, Croatia, Hong Kong ja Dallas.


Sen ansiosta minut tunnetaan salsapiireissä varsin hyvin ja minut on kutsuttu mm. salsan MM-kisojen tuomaristoon. 


Tätä samaa systeemiä me käytetään myös meidän oppilaiden kanssa ja me ollaan vuosien varrella opetettu jo tuhansia Suomalaisia salsaamaan. Jotkut meidän oppilaista on lyhyessäkin ajassa kehittyneet täysin aloittelijoista jopa MM-tasolle asti.  Sinun tavoitteesi voi silti olla mikä tahansa, vaikka uskaltautua joskus meidän salsatanssi juhliin. 


Lyhyesti sanottuna kerron näistä saavutuksista tämän takia: tiedän 100% mitä opetan ja olen myös hyvä sen opettamisessa (usko tai älä, se ei ole lainkaan yleistä loistavienkaan tanssijoiden joukossa).


Pitkän kokemuksen avulla sinut viedään kädestä pitäen askel askeleelta tavoitteeseesi seuraavasti:


1. Katso video: Ensin näet sinulle opeteltavan liikkeen kokonaisuudessaan.


2. Katso klipit: Näet koko liikkeen pala palalta osiin pilkottuna. Halutessasi voit myös itse tehdä liikkeet osa kerrallaan.


3. Tee mukana: Koko liike tehdään kerralla askeleet ääneen laskien (ilman musiikkia). Teet liikkeen samassa tahdissa kotonasi.


4. Tee mukana: Teet saman liikkeen esimerkin mukana hitaan musiikin tahdissa


5. Tee mukana: Lopuksi teet saman liikkeen esimerkin mukana nopeamman musiikin tahdissa.


6. Kertaa tarvittaessa: Voit aina palata kertaamaan opetettuja liikkeitä missä kohtaa opetusta tahansa. 


Siinä kaikki! Yksi liike kerrallaan, toimivaksi todetulla tavalla, keskittyen olennaiseen niin, että etenet rivakasti uuden jännittävän salsaharrastuksen pariin. 

Kurssilla opit ensin salsan 7 tärkeintä peruskonseptia:


1. Perusaskel (Sekä kaikki 3 variaatiota).

Salsan perusaskeleen ja sen oikeaoppisen tekniikan hallitseminen on tietenkin kaikkein a ja o. 


2. Oikean käden käännös

Oikean käden käännös on salsan eniten käytetty ja tärkein käännös. Kurssin Bonus osioissa löydät myös oikean käden käännöksen lähes kaikki eri mahdolliset variaatiot. 


3. Vasemman käden käännös

Vasemman käden käännös on myös tärkeä peruskonsepti. 


4. Kehonohitus vienti

Kehonohitus vienti eli Cross Body Lead on Salsan tärkein peruskonsepti viejille. Lähes kaikki monimutkaisemmat salsan kuviot rakentuvat myöhemmin tämän konseptin päälle. 


5. Jatkava perusaskel käännöksellä

Jatkuva perusaskel käännöksellä eli Walk, Walk, Turn on Salsan tärkein peruskonsepti seuraajille. Lähes kaikki monimutkaisemmat salsan kuviot rakentuvat myöhemmin tämän konseptin päälle. 


6. Kehon ohivienti sisäänpäin käännöksellä

Kehon ohivienti sisäänpäin käännöksellä on salsan yleisimmin käytetty progressiivinen käännös sarja. Käymme tämän konseptin tarkasti läpi sekä viejille, että seuraajille.  


7. Kehon ohivienti ulospäin käännöksellä

Kehon ohitusvienti ulospäin käännöksellä on myös todella yleinen progressiivinen käännös sarja. 


Näiden ohella opit lisäksi mm. 3 pidempää parikuviokombinaatiota jonka kehitämme näistä peruskonsepteista sekä kaiken mitä tarvitset salsan perusteiden oppimiseen omassa olohuoneessasi. Käymme kaikki konseptit sekä harjoitteet todella perusteellisesti läpi salsa musiikin laskuilla sekä hitaaseen, että nopeaan 


Salsa Kick-Start videokurssin käytyäsi olet täysin valmis lähtemään joko live-tanssikoulun opetukseen tai suoraan sosiaalisiin salsatapaamisiin. Kehittymisesi riippuu täysin omasta etenemistahdistasi - ei tarvitse odotella seuraavan viikon tanssikurssia tai jännittää mitä opetusryhmän edessä osaat. Kurssia ja kehittymistä voi silti myös helposti jatkaa huikeiden Bonus osioiden myötä todella pitkälle. 

Kuvia videokurssin videoista.


Liity täältä mukaan 5 viikon Salsa Kickstart kurssiin!Olet jo melkein kokemassa salsan huumaa... kuva meidän järjestämästä salsa juhlasta Helsingissä (2017)


Mitä kaikkea 5- viikon 

Salsa Kickstart kurssiisi kuuluu?

#1. Viiden viikon salsakurssin ja kurssi ohjelman, joka jakautuu 12 helposti omaksuttavaan osioon opeteltavan aiheen mukaisesti. Tämä on se ohjelma joka "tuuppii" sinut myös ilman pariakin alkuun ja helposti nopeaan kehitykseen (Arvo 129€). 

Huom. tietyn pisteen jälkeen harjoituspari on todella suositeltavaa kehitykselle. Voit jakaa harjoitusvideot myös parisi kanssa.

#2. Yli 50 helposti ymmärrettävää suomenkielistä opetusvideota. Näiden videoiden avulla voit loputtomasti kerrata itsellesi tärkeimmät kohdat. Saat myös tarkat "kotiläksyt" omatoimiseen harjoitteluun sisältäen toistot, askeleet, liikkeet, jne. Voit helposti harjoitella näitä materiaaleja sekä ilman paria tai harjoitus parin kanssa (Arvo 199€). 

BONUS #1 -  Koko HSA:n neljän (4) kuukauden LIVE treeniryhmän opetusvideot (55 HD videota). Bonuksena saat myös HSA:n 4 kuukauden live-Novice treeniryhmän koko yhden treenikauden opetusvideot. HSA:n 4 kk live-treeniryhmät maksaa normaalisti 350€/kausi. Tästä Bonus osiosta näet systemaattisesti kaiken yhden Novice (aloittelijoiden) treeniryhmässä käydyn opetusmateriaalin läpi. Voit omatoimisesti harjoitella näiden videoiden avulla itsenäisesti suoraan jopa HSA:n beginner tasolle.  (Arvo 129€) 

BONUS #2 -  Ladies Styling tekniikkaa Liz Liran kanssa .       (5 videota). Liz Lira on 9-kertainen salsatanssin maailmanmestari. Näiltä videoilta opit seuraajien/naisten tyyliä ja tekniikkaa. Kaikki videoiden materiaalin voit käydä läpi helposti myös yksin. (Arvo 59€). 

BONUS #3 -  Spinnaus & käännös tekniikkaa Sergey Belyaevin kanssa.  (10 videota). Sergey Belyaev on yksi World Dancesport Federaation arvostettuja kilpatanssinopettajia. Näiden videoiden käytännön harjoitteiden avulla sekä harrastelijat, että ammattitanssijat voivat kehittää henkilökohtaista spinnaus- ja käännös tekniikkaansa. Kaikki videot tehty henkilökohtaisen tekniikan kehittämiseen (Arvo 99€). 

BONUS #4 -  Kaikki HSA:n Novice tason jalkatyövideot.  (16 HD videota). HSA:n kaikki Novice tason 16 jalkatyö (Footwork) konseptia opetettuna tarkasti laskuilla (On1). Tästä osiosta voit oppia suoraan kaikki HSA:lla käytetyt jalkatyö (Footwork) osiot. Nämä ovat ne konseptit, joista lähes kaikki haastavammatkin jalkatyökonseptit ja -osiot muodostuvat. Näitä samoja konsepteja käyttävät myös kaikki maailman parhaimmat salsatanssijat. Kaikki konseptit on tässä osiossa opetettu On1 "rytmiin". Me HSA:lla käytämme tätä osiota jopa meidän opettajakoulutusohjelmassamme. Kaikki nämä videoiden konseptit on tehty yksin harjoiteltavaksi (Arvo 79€). 

BONUS #5 -  HSA:n videokirjastoa maailmalta. Helsinki Salsa Academy vierailee jatkuvasti eri puolella maailmaa eri salsatapahtumissa. Tästä osiosta löydät 9 opetusvideoita suoraan HSA:n privaatti video kirjastosta maailman huippupareilta. Jokainen liikesarja on opetettu laskuilla sekä demonstroitu musiikkiin (Arvo 79€). 

BONUS #6 -  Mikko Kempen 2h Musikaalisuus luento. Tällä luennolla opit ymmärtämään mitä tarkoitetaan musikaalisuudella tanssin yhteydessä. Mitä musikaalisuudella tarkoitetaan? Mikä tekee sinusta musikaalisen tanssijan? Kuinka monin eri tavoin voit tulkita musiikkia tanssijana? Opit kaiken tämän ja paljon muuta tällä luennolla.   (Arvo 49€). 

Ja nyt sitten tiukka ote tuolista ja "korvat" tarkkana! 


Kaikki tämä on siis yhteensä todelliselta 

arvoltaan ainakin 822 euroa.

 

Haluamme kuitenkin, että sinä tulet heti osaksi salsayhteisöämme ja

tarjoammekin näin sinulle koko tämä verkkokurssin ohjelman

ja siihen kuuluvat Bonukset sinulle vakuuttavaan

vain 79 euron hintaan.Liity täältä mukaan 5 viikon Salsa Kickstart kurssiin!79 euroa on todellakin pikkuruinen hinta 5 viikon kurssista, puhumattakaan kaikista kurssin huikeista Bonus osioista  joiden avulla kuntosi nousee, aivonystyräsi saa aivan uudenlaista stimulaatiota ja opit kiehtovia asioita 

samalla kun opit huikean taidon: salsatanssin taidon, jonka avulla voit heti liittyä salsatanssi maailmaan huikeaan kansainväliseen yhteisöön!


Saat siis 5 viikon kurssin hieman päälle 2 euron hintaan päivässä. 

Tuo kaksi euroa päivässä on yhden kahvikupin verran huoltoasemalla

 (ja vain huoltoasemalla).

Lisäksi parin euron päivittäinen salsatuokiosi aivan varmasti närästää vähemmän ja piristää paremmin. 


Ja siis hetkonen.. Harjoiteltuasi läpi viiden viikon ohjelman, annamme sinulle

tosiaan pysyvän oikeuden kurssiin. Eli oikeasti pääset verkkokursillesi

kertaamaan oppimiasi asioita vaikka 365 päivää vuodessa.


Sangen tuhti paketti, vai mitä?


Verkkokurssisi on kuin oma henkilökohtainen huippu salsavalmentaja, 

joka on käytössäsi aina kun sitä tarvitset! 


Mutta tietenkään en odota että uskoisit vaan tälle sivulle kirjoitettua sanaa tai runsasta omakehua, vaikkakin ansaittua.. :) Usko mieluummin vaikka näitä HSA:n toiminnasta puolestapuhujiani Facebookissa:


Jo yli 300 Kickstart kurssilaista!


Mutta nyt haluan vastata mielessä varmasti pyörivään kysymykseen ihan suoraan… 


Jos vielä mietit onko privaatti-salsakurssi 

omassa olohuoneessasi rahasi arvoista...


Jos olet lukenut tänne asti, tiedät jo aivan varmasti että tulet kehittymään valtavasti salsatanssijana lyhyessä ajassa käymällä tämän ainutlaatuisen videokurssin.


Siitä huolimatta mikäli et jostain syystä ole kurssin jälkeen tyytyväinen saavuttamiisi tuloksiin, annan sinulle kaikki rahasi takaisin. Voit siis aloittaa mielekkään harrastuksen täysin riskittä 100% tyytyväisyystakuun johdosta. 


Sinun on siis käytännössä mahdotonta hävitä tässä diilissä yhtään mitään.


Lisäksi annan sinun pitää koko kurssin itselläsi, vaikka jostain syystä pyytäisitkin rahasi takaisin. 


Ja koska tiedän kokemuksesta kurssin puskevan salsataitosi vaikka väkisin uudelle tasolle, uskallan antaa sinulle vielä tuplatakuun: 


Jos syystä tai toisesta pyydät rahasi takaisin, lupaan antaa siihen päälle vielä kurssin hintaa vastaavan lahjakortin Helsinki Salsa Academyn salsatanssi kahden päivän 7h- live leireileille. Saat siis 79 euron arvoisen lahjakortin käytettäväksi pääkaupunkiseudun toimipisteissä toimiviin kausittaisiin salsaleireihin.


Miksi me tämä tehdään? Koska me tiedetään, että tämän kurssin sisältö todellakin tulee olemaan sinun investointisi arvoinen puhumattakaan siitä miten Salsa tanssi voi tulla muuttamaan sinun elämääsi. 


HUOM! Takuupaketti tässä muodossa voimassa vain toistaiseksi. Jos haluat saada tämän takuun ostoksellesi, sinun on syytä toimia nopeasti. Jos näen, että takuuta käytetään väärin, jätän sen voimaan vain siihen mennessä ostaneille. 


Nyt kun tiedät että sinulla ei ole kerrassaan minkäänlaista riskiä, mennäänpä asiaan…


Tee elämäsi laatua parantava päätös: aloita salsaharrastus... ensin privaatisti!

Nyt ollaan päästy tärkeään kohtaan tällä sivulla ja Sinun elämässäsi.

Kaikki päätökseen tarvittava tieto on edessäsi ja Ainut jäljelle jäävä kysymys on: 


Jatkatko samaa rataa kuin tähän asti, vain päivämäärä vaihtuu ja elämä pysyy samana. VAI otatko ensimmäisen askeleen kohti sosiaalisen salsatanssin saloja​

5- viikon salsa kick-start kurssilla! 


On aika tehdä ratkaiseva valinta. Ota rohkeasti ensimmäinen askel kohti salsaharrastajien iloista joukkoa! Liity jo yli 300 muun Kick-Start kurssilaisen mukaan. Tänne mahtuu aivan jokainen, omalla tyylillään. Tarvitset vain universaalin ja pätevän opastuksen ensiaskeleisiin. Ja se me tiedetään osaavamme. 


Ota salsan ensiaskeleet jo tänään - Salsa Kickstart kurssi alkaa heti kun haluat!Liity täältä mukaan 5 viikon Salsa Kickstart kurssiin!Nähdään sisäpuollella!

Mikko Kemppe                                                                               Mila Alferova

Helsinki Salsa Academyn perustaja                                                 Helsinki Salsa Academyn opettaja
"Olen käynyt perusteellisesti läpi koko HSA:n opetusohjelman ja minulla on iso ilo suositella sitä myös sinulle. Mikko on todellakin sitoutunut auttamaan sinua tulemaan parhaaksi mahdolliseksi salsatanssijaksi."


- John Narvaez, Oakland, CA

Valittu vuonna 2010 USA:n parhaaksi salsaopettajaksi

 


Lue täältä vielä mitä jotkut oppilaistamme kirjoittaa Googlen Reviews sivulle: